Intima

Kakšno žensko si želijo moški?

Written by marko

Ko govorimo o privlačnosti, ne govorimo o poželjenju, ki je del nje. Moškega lahko ženska fizično privlači brez kakršnih koli ljubezenskih občutkov. Ta del privlačnosti je povsem naravni in je fokusiran izključno na žensko zunananjo podobo (naprimer, VSI moški strmijo v globok izrez ženske majčke).

V tem članki se bomo poglobili v drugo formo privlačnosti, to so ljubezenski občutki. Če vključimo ženske, so nekatere njihove lastnosti moškim izredno privlačne, takšno žensko pa želijo za svojo ženo. Katere so torej tiste lastnosti, ki pri moškem vklopijo tisti nagon po tem, da bi šel v zlatarno in kupil prstan?

  1. Mehko srce

Moški čutijo privlačnost do mehkih in prijaznih žensk. Mnoge ženske so mnenja, da bodo s pristopom ledene kraljice dosegle, da bodo moški tekli za njimi, a temu ni tako. Moški na dolgi rok ne marajo prevzetnih žensk, na nek način so radi v vlogi “sinčka”. To ne pomeni, da se morajo ženske vesti kot njihove mamice, ampak da za svojega moškega kar nekako poskrbijo. Moški se radi počutijo razumljeni, zaželjeni, radi imajo toplino in mehkobo.

  1. Skromnost

Moški se ponavadi zaljubijo v skromna dekleta, do divjih pa čutijo drugo stran privlačnosti, poželjenje. Skromnost v vedenju, oblačenju in govorjenju je tisto, kar moški iščejo na dolgi rok.

Verjetno so divje ženske moškim nekako bolj privlačne, vendar pa je to povsem fizične narave, in zanimanje zanje izgubijo že po nekaj vročih zmenkih. Moški so tudi soglasni, da so divje ženske težje za vzdrževanje in manj zanesljive.

Moški pač potrebuje žensko, ki jo bo lahko pripeljal domov k svoji materi.

  1. Karakter

Fantki padajo na šibke ženske, pravi moški imajo radi močne ženske s svojo lastno integriteto.

Moške pritegne ženska, ki ima močno osebnost in jo je težko krotiti. Tukaj nimamo v mislih tistih divjih žensk, o katerih smo pisali pod prvo točko, tukaj namreč pišemo o karakterju ženske. Moške privlačijo ženske, ki so samozadostne, ženske ki lahko funkcionirajo brez moškega in žensko, ki zna povedati, kaj si želi in česa noče. Zanje so ženske, ki v življenju vedo, kaj počnejo in kaj hočejo doseči, zelo seksi.

Na drugi strani pa si moški želi žensko, ki mu bo zvesta, v dobrem in v slabem, in za katero bo lahko poskrbel. To je namreč njegova primarna potreba.

  1. Glas

Ženske so obdarjene z lepim glasom (za katerega vam svetujemo, da ga ne pokvarite s kajenjem). Seksi glas je nekaj, kar moškega zelo privlači. Znano dejstvo je, da ženske na moških privlači globok glas, moške pa na ženskih višji glas (ne pa cviljenje!). Nekatere ženske pa imajo naravno malce globji, raskav glas, za katerega moški prav tako pravijo, da je seksi in zanimiv. Študija je pokazala, da lahko moški, preden da vidijo žensko, ocenijo kako izgleda že po barvi njenega glasu.

  1. Obrazne poteze

Verjamemo, da ni potrebe po tem, da posebej povemo, da je obraz prvo, kar pogledajo moški. Obrazne poteze igrajo ogromno vlogo pri privlačnosti ženske moškemu. Če se lotimo obraznih potez in lastnosti, potem so na prvem mestu oči, potem pa ustnice, obrvi, oblika obraza, simetrija obraza, nos in nenazadnje nasmeh. Nasmeh je tisto, kar ogreje srce moškega in mu pove, da je ženska topla po srcu. Govorimo o iskrenem naravnem nasmehu, ne o kokošjem hihitanju. Če pogledamo ustnice, so polnejše ustnice moškim bolj privlačne kot tanjke ustnice.
Oči so tisto, kar moški pogleda najprej in jasno je, da se moški lahko zaljubi v žensko samo zaradi njenih lepih oči.

  1. Lasje

Raziskave so pokazale, da moške privlačijo srednje dolgi do dolgi lasje, ker delujejo ženstveno. Moški bodo definitivno pogledali, v kakšnem stanju so vaši lasje, ali so zdravi in sijoči, ali pa so mastni, suhi in poškodovani. Ne bojo toliko opazili vaše barve in narastka. Ne pričakujte, da bo moški opazil, da ste se postrigli za 4 centimetre, opazili bodo samo, če bodo vaši lasje kar naenkrat kratki.

  1. Telesne lastnosti

Kar se tiče fizičnih lastnosti, moški pogledajo ten kože, višino in postavo. Moškim je všeč ozek pas, všeč so jim širši boki in večja, nepovešena zadnjica. Če govorimo o višini, so moškim višje ženske ponavadi bolj privlačne, kot nižje.  Pa še to: ženske prsi so jim ljubše manjše, kot pa povečane ogromne melone, ki so neproporcionalne z ženskim telesom.

Važno je, da se ženska v svoji koži dobro počuti. Če so vam všeč kratki lasje, noge kot zobotrenci, potem SEVEDA bodit to, moške poste privlačili že s svojo samozavestjo.

O avtorju

marko