Intima

Kaj ženske hočejo?

Ampak res, kaj ženske hočejo? Če si predstavljamo moške možgane, je ponavadi lepo pospravljeno, vsaka stvar v svojem predalčku. Če pogledamo ženske možgane, potem… khm, je vse zavozlano, zavito in vse sili v svojo smer. To pišem moški, tako da mi oprostite vse ženske, ampak taka je resnica.

Kakšen mora biti torej moški, da bo ustrezal in zapolnil vse ženske potrebe? Kako bi popolnega moškega definirale ženske? Kot moški, ki se je o tem pogovarjal z mnogimi ženskami, vam bom predstavil lastnosti “popolnega” moškega.

Pred nekaj dnevi sem se pogovarjal z dobrim prijateljem, ki je bil na zmenku z res vročim dekletom. To je bilo dekle, ki so jo hoteli zapeljati že mnogi “pomembneži”. Nogometni igralci, svetovni podjetniki, bančniki. Seznam bi lahko bil še daljši, ampak imam pomembnejše stvari za napisati.

In tukaj je ta punca, v kavarni, sedi na kavi z mojim dobrim prijateljem. Naj povem, da je moj prijatelj po poklicu frizer. Nima torej nekega prestižnega naslova, ni bogat, je samo “navaden” moški. Zakaj je bila torej na zmenku z njim? Ker ima nekaj, kar ji je veliko bolj pomembno kot pa to, kar imajo vsi ostali t.i. pomembneži.
Če pogledamo ženske, ki so samozadostne. Njim moški, ki ima ugled in denar ne pomeni veliko. Moč in denar zanjo ne pomenita, da je sedaj moški več vreden v razmerju in da se mora ona prilagajati. Seveda bodo te stvari pomagale moškim, da “dobijo” žensko, ker nekatere ženske so pač takšne. Všeč so jim lepe stvari. Če pa se ukvarjate s ženko, ki ni materialistična, potem vas bo, če ji ne boste odgovarjali v drugih stvareh, zavrgla kot staro vrečo krompirja. Tako kot jih je zavrgla simpatija mojega prijatelja.

Odločil sem se, da torej namesto o stvah ki jih ženske želijo, v prvem delu raje pišem o stvareh in lastnostih moškega, ki jih ženske NE želijo. Tako bo lažje za vas moške, ki to berete.

  1. MOŠKI, KI SE PRITOŽUJEJO

Verjetno na svetu ni ničesar, kar bi ženske odvrnilo bolj, kot pa moški ki se venomer pritožuje. Ne govorimo o primeru, da sta ženska in moški že v utečenem razmerju, kjer si povesta svoje težave in frustracije. Govorimo o primerih, ko moški poskuša žensko šele zapeljati. Več se bo pritoževal, bolj bo izgubljal zaupanje in spoštovanje v njenih očeh. Predstavljajte si primer moškega, ki pride k vam na obisk in sleče svoj drag plašč. Ko ga začne ob koncu obiska oblačiti nazaj pa opazi, da je plašč poln mačjih dlak. Si predstavljate moškega, ki bo začel govoriti, kako drag plašč je bil, kako sovraži mačke, kako so mački prenašalci bolezni? No, tudi jaz ne. Ta moški bo za žensko zagotovo padel krepko po lestvici potencialnih partnerjev. Drug primer so moški, ki se pritožujejo glede svojega uspeha, ali še bolje, neuspeha. Kako se on trudi, ampak se je ves svet obrnil proti njemu. No, tukaj še enega zmenka zagotovo ne bo.

  1. MOŠKI, KI ŽENSKE POSTAVLJAJO NA PIEDESTAL

Internet je priskrbel ženskam nekaj zelo zanimivega. Dal je možnost zelo lačnim moškim, da žensko postavijo na piedestal že z všečkanjem vsake njene fotografije na internetu. To so poteze moških, ki imajo zelo slabo taktiko, da spravijo ženske v posteljo. Ženskam je všeč pozornost, to je dejstvo. Vsaka ženska ima rada potrditev, da je lepa, da dobro izgleda. Vendar pa to ne pomeni, da bodo te ženske nasedle moškim poskusom. Če vprašate katerokoli žensko, vam bo povedala, da jim sicer godi vsa ta pozornost, vednar pa nikoli ne bi spale s takšnim moškim.

Moški, ki ga ženska hoče za svojega, je nikoli ne bo postavljal na piedestal. Tak moški jo bo tretiral s spoštovanjem, vse njene prednosti in slabosti.

Če se za žensko pozornost na Facebooku poteguje 4999 moških, kaj bo potem drugače če boste vi 5000? Izberite raje drugo pot.

O avtorju

marko