Vas preveč skrbi, kaj si drugi mislijo o vas? (2.del)

V prvem delu članka smo govorili o tem, kako vedeti, da vas preveč skrbi, kaj bodo drugi ljudje govorili o vas. V drugem delu vam bomo povedali še dodatne “simptome” prevelike skrbi za mišljenje drugih.

4. Opravičujete se za vse, kar ste.

Kot, “Ja, poslušam Westlife. Vem, to je neumno.” Imate rdeč obraz in popolnoma ste osramočeni zaradi te majhne drobne stvari, predvidevate, da vam druga oseba sodi, da se vam smeji ali da predpostavlja, da ste zaradi določene stvari neumni.

Zaradi te stvari se raje prilagodite drugim in ne poveste, kaj vam je sploh všeč.

Nekdo reče: “Oh, obožujem Lady Gaga.”

In vi rečete, “OMG, tudi jaz jo!” Čeprav je resnično ne prenesete.

Zakaj vas je strah povedati, da imate radi Westlife in da ne prenesete Lady Gaga? To ste VI. Zakaj se sramujete tega, kar ste vi? Ne počnite tega.

 1. Izogibate se socialnim situacijam.

Nismo vsi nagnjeni k deljenju življenja z ljudmi in pretiranega druženja z ljudmi. Toda introverti še vedno hrepenijo po skupnosti in se bodo umaknili iz najbolj primernih družbenih okolij, če se bojijo, da jih bodo ljudje obsojali. In tudi najbolj ekstrovertirani med ljudmi se bodo izognili socialnim situacijam, če bodo preveč zaposleni s skrbjo, kar si drugi ljudje mislijo o njih.

Da bi se počutil, da nekam spadamo, da nečemo pripadamo, moramo premagati strah pred zavrnitvijo, ki prihaja z zaskrbljenostjo, da drugim ne bomo všeč, takšni kot smo.

 1. Skrijete svoje domiselnosti.

Če ste prestrašeni, kaj bodo drugi mislili, se boste počutili prisiljeni, da boste sledili množici, čeprav to pomeni, da se boste prodali. S tem aktivirate odzive na stres, ki vas nagnejo k bolezni. Toda to tudi preprečuje, da bi drugi prepoznali edinstvene navade, ki nas delajo unikatne. Nikoli ne veste, kdaj boste naleteli na drugega oboževalca Heavy Metala, če niste dovolj pogumni, da bi sploh povedali, da vam je to všeč.

 1. Nenehno se sprašujete, kaj druga oseba misli.

Če ste zelo zaposleni, ko poskušate prebrati misli nekoga drugega, da ugotovite, kdo ste v njegovih ali njenih očeh, morate vedeti, da v tistem trenutku niste prisotni. In zagotovo ne boste posvečali pozornosti lepi, edinstveni duši, ki vam daje darilo njegove ali njene prisotnosti.

Ko se ukvarjate s svojim strahom o tem, kaj vsi drugi mislijo, niste osredotočeni na ta trenutek. Zamujate vse stvari, ki se vam dogajajo sedaj. In, kaj je bolj pomembno, kot tukaj, sedaj?

 1. Zdrsnete v perfekcionizem.

Prizadevanje za odličnost je lastnina duše, hrepenenje, da izpolnimo svoj namen brezhibno. Toda perfekcionizem izhaja iz strahu – strahu pred zavrnitvijo, strahu pred nezadostnostjo, strahu pred opustitvijo.

 1. Zamračite svojo svetlobo.

Pomislite na ves čas, ki ste ga imeli na voljo, da naredite nekaj. Bi kar kričali, kajne!? Ali pa pomislite, da ste naredili nekaj velikega in bi radi to povedali celemu svetu. Ampak ne. Ker se bojite, da bo zvenelo kot hvalisanje. Ali pa vas skrbi, da vas bo nekdo drug obsojal. Ali pa vas skrbi, da bo nekdo drug ljubosumen. Torej zavrtite gumb in se utišate. Toda, ko to storite, se oropate tega, da bi dejansko vrgli svetlobo nase.

 1. Nosite masko.

Vi zakrivate vašo pravo identiteto. Ko ste z družino, delate v eno smer. Ko ste s svojimi poslovnimi kolegi, delate drugače. Obstaja še en način, kako se obnašate v cerkvi, v plesnem klubu ali na vašem tečaju joge. Ko se osvobodite strahu pred tem, kar drugi mislijo, ste dovolj pogumni, da odkrijete veliko vprašanje: KDO SEM SPLOH JAZ?

Potem postane vaše življenje ljubezensko pismo temu pravemu jazu. Konec koncev, to je samo Božansko, ki se skozi vas manifestira kot čista bit. Kar je preveč lepo, dragoceno in edinstveno, da se skrije za masko.

Vas preveč skrbi, kaj si drugi mislijo o vas? (1.del)

Kot ljudje se zanašamo drug na drugega za preživetje. Pravzaprav je pomenilo v kulturah lovcev in nabiralcev zavračanje človeka gotova smrt, ker so takrat ljudje živeli v plemenih, in se, tako kot danes, zanašali drug na drugega. Zato ni čudno, da nas skrbi, kaj drugi ljudje mislijo o nas!

Ampak, če dovolite, da ta vaš strah vpliva na to, kako funkcionirate na vsakodnevni ravni, boste omejili svoj ustvarjalni potencial, se odtujili od ljudi, ki vas lahko najbolj dvignejo k uspehu, izgubili boste  priložnosti za finančno svobodo in ne boste pogumno stopili v dosego svojega življenjskega namena.

Poleg tega vam lahko povemo, da strah pred tem, kaj drugi mislijo, ne omejuje le vašega potenciala; boli vas. Strah ne pomeni samo, da ste osamljeni, zlomljeni, neizpolnjeni, in iz stika z vašim potencialnom, strah poveča tveganje za bolezni srca, raka, avtoimunske bolezni, vnetne bolezni, kronične bolečine, diabetes in celo prehlad.

Torej, kako veste, da se preveč bojite, kaj drugi mislijo o vas? Za vas smo pripravili seznam nekaterih rdečih opozoril, ki vam bodo povedala, da je vaš strah enostavno prevelik.

 1. Ne govorite resnice.

Kako pogosto se zgodi, da, ker se bojite, da boste, če boste spregovorili, ogrozili svoje delo, izgubili svojega ljubimca, odtujili prijatelja ali da se vam bodo celo starši odrekli? Kolikokrat resnico in svoje mnenje o določeni stvari pogoltnete (in s tem svojo celovitost, samospoštovanje in pristnost)?

Ne govorimo vam, da morate izreči vsako misel, ki jo imate v glavi. Nekateri ljudje so preprosto brezobzirni pod krinko »jaz samo govorim resnico«. Toda vsakič, ko ne izrazite tega, kako se resnično počutite in kaj resnično mislite, aktivirate stresni odziv, ki oslabi naravne samozdravilne mehanizme vašega telesa in ogrozi vaše telo. Poškodujete tudi svojo dušo. In če se ne naučite spoštovati in povedati svojega resničnega počutja in mnenja, se bo to v vaši duši nabiralo in izbruhnilo v napačno smer.

 1. Postanete družabni kameleon.

Poznate tiste ljudi, ki spremenijo svojo melodijo – in svoj videz, in svojo najljubšo skupino in svojo politično stranko – vsakič, ko so v novi skupini ljudi? Ljudje s trdnim občutkom za sebe in svoje lastnosti, tega ne počnejo, tudi če so so okoli drugih ljudi, ki jim sploh niso podobni.

Če ugotovite, da se konstantno prilagajate svojemu družbenemu okolju, se verjetno bojite, da drugim ne boste všeč, če boste drugačni od njih. In včasih o res tako. Cena avtentičnosti je, da se ne boste udobno prilegali povsod. Toda vredno je tvegati, kajti samo takrat, ko ste dovolj pogumni, da boste resnično takšni kot ste, boste resnično našli svoje “pleme”.

 1. Lažete.

Če mislite, da vaša resnica ni dobrodošla, boste imeli nagnjenost, da raztegnete resnico, prikrijete resnico ali govorite čiste laži. To sicer velja za oba spola, vendar je to še posebej pogosto pri moških, ki zadržujejo resnico pri ženskah, ker se bojijo, da se bo ohladila ali ga zavrnila, če ji bo povedal vso resnico. Če si bo moški drznil povedati resnico o tem, kako se počuti in kaj misli, bo pogosto poslušal s strani ženske, stvari kot so: “Misliš, da je druga ženska vroča? Kako si upaš!”

Seveda so ženske krive za mnoge moške laži, moški pa so krivi za to, da jih je bilo strah povedati resnico. Toda v dinamiki moških in žensk je to zelo pogosto. Moške je strah povedati, a ko povedo, so za to kaznovani. To je žalostno. Bolje bi bilo, da se soočimo s svojim strahom in da najdemo pogum, da spoštujemo resnico drug drugega, brez sramu in kaznovanja.

Klišeji zmenkov, ko ste v 30-tih

Dosti je neprijetnih stvari, ki ste tičejo zmenkov, brez da nam nekdo govori, kako bi morali o tem razmišljati. Najslabši so tisti nasveti s strani družine in prijateljev. Slab nasvet je tisti, ko nam nekdo svetuje nekaj, kar je veljalo takrat, ko smo bili stari 18 let in smo imeli prvega fanta. Ali pa smo bili stari 20 let in še nismo imeli fanta. Vsi si želimo tisti pravi nasvet, ki je prilagojen naši zgodbi in stanju in ne tisti kliše, ki smo ga slišali že milijonkrat.
Nekaj let nazaj sem pisala o zmenkarjenju v svojih 20-tih, ko sem bila dejansko stara 20 let +. Takrat sem še verjela v te klišeje, sedaj pa, ko sem stara 30, se mi v mislih konstantno prikazuje tisti emoji z obrnjenimi očmi, kadarkoli mi hoče kdo prodati kakšen že prevečkra slišan, obrabljen nasvet.

Če ste stari 30, oziroma nad 30 let in ste samski, potem morate biti zelo pazljivi, kakšne nasvete poslušate. Nekateri od njih vam bodo celo preprečili, da najdete srečo v življenju. Za vas sem zato pripravila 10 klišejev, ki jih, če želite najti osebo, ki bo šla z vami skozi življenje, ne smete poslušati in jim verjeti.

 1. Ne iščite ljubezni, našla vas bo sama

Izgledate super, veliko date na svoj izgled, imate dober poklic in ne želite se zadovoljiti s povprečjem. Pravilno. Ampak to, da mislite, da bo simpatičen moški kar prisedel k vam na sosednji sedež na letalu in se bo nato odvilo vse samo od sebe, je neumno. To, da mislite, da se bo ljubezen zgodila, ko to najmanj pričakujete, je neumno. Če to mislite pri 30 letih, ste morda ravno zato samski. To pomeni, da ne sprejemate nobene odgovornosti za svoje življenje, če vse prepuščate usodi. Potrebno je, da sami kaj naredite, da boste našli ljubezen svojega življenja. NE BO prišla kar sama od sebe. Gospod Tapravi tudi ne bo kar potrkal na vaša vrata, medtem ko ste v pižami in imate mastne lase, ter vam rekel, da vas je iskal celo življenje. Nehajte sanjati, to je realnost.

 1. Seks na prvem zmenku je neprimeren

V 30 letih seks na prvem zmenku ne uniči možnosti za zvezo. Pika. Moje razmerje se je začelo ravno s seksom na prvem zmenku, na sredini prvega zmenka, v avtu. Moje mnenje, tako lahko prav hitro vidite, ali se v seksu ujameta. Zakaj bi tratili kakšen mesec vašega dragocenega časa, da ugotovite ali vaš potencialni mož seksa kot zajec? No, tudi jaz ne vem zakaj.

 1. Ostani samska, če še nisi zadovoljna s seboj

Mnogi, premnogi, ljudje so prepričani, da bi ljudje, ki še niso povsem zadovoljni s svojim življenjem, morali ostati samski, dokler ne bodo povsem zadovoljni. Naj vam povem zanimivost. Nobena oseba ni nikoli povsem zadovoljna s svojim življenjem. Če pa morda mislite, da vas bo potencialno razmerje še bolk odvrnilo od vaših ciljev, odvrnilo vas bo samo, če boste vi to dovolili. Vse je odvisno od vas.
Vedno se spreminjamo, se učimo, rastemo in se razvijamo. Vedno najdemo stvar, na kateri moramo sami pri sebi še delati.

 1. Ljubi, kot da te še nihče nikoli ni prizadel

Ha. Ha. Ja, bilo bi lepo, a žal ni realno. Pri tridesetih imamo vsi neko preteklost, bili smo ranjeni in prizadeti. Imamo prtljago. Nekateri imajo celo otroke, kar stvar pri njih še bolj zaklomplicira.
Ljubiti, kot da se nam še nikoli ni zgodilo ničesar hudega, je tako, da slepo zaupamo našemu novemu partnerju. Ne počnite tega. Ljudje se morajo naučiti pridobiti vaše zaupanje, dobro je biti pazljiv. Tako se zavarujemo. Ne govorim, da si morate postavljati nevem kakšne obrambne zidove, govorimo o spoštovanju samih sebe.

 1. Ženske padamo na barabe

Ja, pri 15-tih padamo na tiste poredne fante v našem razredu. Pri tridesetih ne več. Pri tridesetih si ženske želimo zanesljivega partnerja, ki se bo potrudil za odnos in se ne bo obnašal, kot da smo še vedno v srednji šoli. Ravno zato, ker smo nekaj že dale skozi, se nam ne ljubi več prenašati neodraslih in nezrelih fantkov. Hočemo zvezo s pravim moškim.

 1. Glej dejanja, ne besed!

Dejanja govorijo glasneje od besed, vendar tud dejanja ne govorijo najglasnejše. V svojih dvaindvajsetih ste morda verjeli, da je nekdo z dejanji pokazal svoje resnične občutke do vas. Vendar pa v 30-ih letih uvidite, da so dejansko vzorci nekoga tisti, ki kažejo prava čustva.
Vsakdo lahko deluje popoln za eno noč, pozorni bodite torej na dolgotrajne vzorce.

 1. Kar ne veš, ne boli.

Dala vam bom primer scenarija “nevednost je blaženost”: hipotetično recimo, da je tvoj fant odšel na morje na fantovščino in so se tam zgodila kakšna neprimerna vedenja. Govorim o scenarijih, ki vključujejo gole ženske, droge, itd,..
Če ste v vaših dvajsetih letih in se vam prigodi takšna izkušnja, vendar vam vaš fant pove, da se na morju ni zgodilo nič, ja, potem nevednost je blaženost. V 30-ih letih pa boste želeli vedeti, kako se oseba, za katero razmišljate, da je morda pravi za vas, ravna v vaši odsotnosti. Nevednost, torej zagotovo ni blaženost, ko ste v 30-ih letih.

 1. Nasprotja se privlačijo

Ko smo bili mlajši, nam je bilo vredu , da bi ostali z nekom, kljub temu, da nismo imeli z njim nič skupnega. Mislili smo, da je zabavno, ko je bil nekdo, s katerim smo se družili, tako neverjetno drugačen od nas. Vendar pa v naših 30-ih začenjamo razmišljati dolgoročno. Začenjamo razmišljati o poroki. Na tej stopnji se zavedamo, kako koristno je imeti podobne vrednote, podoben način življenja in podobne interese.

 1. Mnogo rib je v morju

Ko ste mlajši, resnično verjamete, da so vaše možnosti neskončne. Verjamete, da tudi če ste našli nekoga posebnega, je verjetno še nekdo boljši za vogalom. Šele ko ste starejši, se začnete zavedati, kako redko se je resnično povezati z nekom. Veste, da če najdete nekoga, s katerim se počutite povezane in izgubite to osebo, je to zelo težko. V 30-tih letih ste se zavedli, da če najdete mavrično ribico, jo morate držati, saj bo zelo težko najti drugo mavrično ribico.

 1. Bolj ti je vseeno, boljše je.

Problem s tem klišejem je, da ljudje resnično verjamemo, da bo tisti, ki mu je vseeno, pridobil, kar se tiče odnosa. Da se bodo ljudje kar plazili za njim. Na koncu bo vsem jasno, da je takšna oseba totalen kreten, ki samo igra. Torej, če hočete najti nekoga pravega, potem igralci niso pravi za vas. Takšne osebe velikokrat zanima samo ena stvar – seks.

Ta kliše je nepomemben, če sta oba v razmerju medsebojno zelo predana drug drugemu in veliko skrbita drug za drugega. To je idealno in to bi moral biti cilj vsakega odnosa. Nihče se ne bi smel pretvarjati,

Kakšno žensko si želijo moški?

Ko govorimo o privlačnosti, ne govorimo o poželjenju, ki je del nje. Moškega lahko ženska fizično privlači brez kakršnih koli ljubezenskih občutkov. Ta del privlačnosti je povsem naravni in je fokusiran izključno na žensko zunananjo podobo (naprimer, VSI moški strmijo v globok izrez ženske majčke).

V tem članki se bomo poglobili v drugo formo privlačnosti, to so ljubezenski občutki. Če vključimo ženske, so nekatere njihove lastnosti moškim izredno privlačne, takšno žensko pa želijo za svojo ženo. Katere so torej tiste lastnosti, ki pri moškem vklopijo tisti nagon po tem, da bi šel v zlatarno in kupil prstan?

 1. Mehko srce

Moški čutijo privlačnost do mehkih in prijaznih žensk. Mnoge ženske so mnenja, da bodo s pristopom ledene kraljice dosegle, da bodo moški tekli za njimi, a temu ni tako. Moški na dolgi rok ne marajo prevzetnih žensk, na nek način so radi v vlogi “sinčka”. To ne pomeni, da se morajo ženske vesti kot njihove mamice, ampak da za svojega moškega kar nekako poskrbijo. Moški se radi počutijo razumljeni, zaželjeni, radi imajo toplino in mehkobo.

 1. Skromnost

Moški se ponavadi zaljubijo v skromna dekleta, do divjih pa čutijo drugo stran privlačnosti, poželjenje. Skromnost v vedenju, oblačenju in govorjenju je tisto, kar moški iščejo na dolgi rok.

Verjetno so divje ženske moškim nekako bolj privlačne, vendar pa je to povsem fizične narave, in zanimanje zanje izgubijo že po nekaj vročih zmenkih. Moški so tudi soglasni, da so divje ženske težje za vzdrževanje in manj zanesljive.

Moški pač potrebuje žensko, ki jo bo lahko pripeljal domov k svoji materi.

 1. Karakter

Fantki padajo na šibke ženske, pravi moški imajo radi močne ženske s svojo lastno integriteto.

Moške pritegne ženska, ki ima močno osebnost in jo je težko krotiti. Tukaj nimamo v mislih tistih divjih žensk, o katerih smo pisali pod prvo točko, tukaj namreč pišemo o karakterju ženske. Moške privlačijo ženske, ki so samozadostne, ženske ki lahko funkcionirajo brez moškega in žensko, ki zna povedati, kaj si želi in česa noče. Zanje so ženske, ki v življenju vedo, kaj počnejo in kaj hočejo doseči, zelo seksi.

Na drugi strani pa si moški želi žensko, ki mu bo zvesta, v dobrem in v slabem, in za katero bo lahko poskrbel. To je namreč njegova primarna potreba.

 1. Glas

Ženske so obdarjene z lepim glasom (za katerega vam svetujemo, da ga ne pokvarite s kajenjem). Seksi glas je nekaj, kar moškega zelo privlači. Znano dejstvo je, da ženske na moških privlači globok glas, moške pa na ženskih višji glas (ne pa cviljenje!). Nekatere ženske pa imajo naravno malce globji, raskav glas, za katerega moški prav tako pravijo, da je seksi in zanimiv. Študija je pokazala, da lahko moški, preden da vidijo žensko, ocenijo kako izgleda že po barvi njenega glasu.

 1. Obrazne poteze

Verjamemo, da ni potrebe po tem, da posebej povemo, da je obraz prvo, kar pogledajo moški. Obrazne poteze igrajo ogromno vlogo pri privlačnosti ženske moškemu. Če se lotimo obraznih potez in lastnosti, potem so na prvem mestu oči, potem pa ustnice, obrvi, oblika obraza, simetrija obraza, nos in nenazadnje nasmeh. Nasmeh je tisto, kar ogreje srce moškega in mu pove, da je ženska topla po srcu. Govorimo o iskrenem naravnem nasmehu, ne o kokošjem hihitanju. Če pogledamo ustnice, so polnejše ustnice moškim bolj privlačne kot tanjke ustnice.
Oči so tisto, kar moški pogleda najprej in jasno je, da se moški lahko zaljubi v žensko samo zaradi njenih lepih oči.

 1. Lasje

Raziskave so pokazale, da moške privlačijo srednje dolgi do dolgi lasje, ker delujejo ženstveno. Moški bodo definitivno pogledali, v kakšnem stanju so vaši lasje, ali so zdravi in sijoči, ali pa so mastni, suhi in poškodovani. Ne bojo toliko opazili vaše barve in narastka. Ne pričakujte, da bo moški opazil, da ste se postrigli za 4 centimetre, opazili bodo samo, če bodo vaši lasje kar naenkrat kratki.

 1. Telesne lastnosti

Kar se tiče fizičnih lastnosti, moški pogledajo ten kože, višino in postavo. Moškim je všeč ozek pas, všeč so jim širši boki in večja, nepovešena zadnjica. Če govorimo o višini, so moškim višje ženske ponavadi bolj privlačne, kot nižje.  Pa še to: ženske prsi so jim ljubše manjše, kot pa povečane ogromne melone, ki so neproporcionalne z ženskim telesom.

Važno je, da se ženska v svoji koži dobro počuti. Če so vam všeč kratki lasje, noge kot zobotrenci, potem SEVEDA bodit to, moške poste privlačili že s svojo samozavestjo.

KAJ ZENSKE HOCEJO? (1.del)

Ampak res, kaj ženske hočejo? Če si predstavljamo moške možgane, je ponavadi lepo pospravljeno, vsaka stvar v svojem predalčku. Če pogledamo ženske možgane, potem… khm, je vse zavozlano, zavito in vse sili v svojo smer. To pišem moški, tako da mi oprostite vse ženske, ampak taka je resnica.

Kakšen mora biti torej moški, da bo ustrezal in zapolnil vse ženske potrebe? Kako bi popolnega moškega definirale ženske? Kot moški, ki se je o tem pogovarjal z mnogimi ženskami, vam bom predstavil lastnosti “popolnega” moškega.

Pred nekaj dnevi sem se pogovarjal z dobrim prijateljem, ki je bil na zmenku z res vročim dekletom. To je bilo dekle, ki so jo hoteli zapeljati že mnogi “pomembneži”. Nogometni igralci, svetovni podjetniki, bančniki. Seznam bi lahko bil še daljši, ampak imam pomembnejše stvari za napisati.

In tukaj je ta punca, v kavarni, sedi na kavi z mojim dobrim prijateljem. Naj povem, da je moj prijatelj po poklicu frizer. Nima torej nekega prestižnega naslova, ni bogat, je samo “navaden” moški. Zakaj je bila torej na zmenku z njim? Ker ima nekaj, kar ji je veliko bolj pomembno kot pa to, kar imajo vsi ostali t.i. pomembneži.
Če pogledamo ženske, ki so samozadostne. Njim moški, ki ima ugled in denar ne pomeni veliko. Moč in denar zanjo ne pomenita, da je sedaj moški več vreden v razmerju in da se mora ona prilagajati. Seveda bodo te stvari pomagale moškim, da “dobijo” žensko, ker nekatere ženske so pač takšne. Všeč so jim lepe stvari. Če pa se ukvarjate s ženko, ki ni materialistična, potem vas bo, če ji ne boste odgovarjali v drugih stvareh, zavrgla kot staro vrečo krompirja. Tako kot jih je zavrgla simpatija mojega prijatelja.

Odločil sem se, da torej namesto o stvah ki jih ženske želijo, v prvem delu raje pišem o stvareh in lastnostih moškega, ki jih ženske NE želijo. Tako bo lažje za vas moške, ki to berete.

 1. MOŠKI, KI SE PRITOŽUJEJO

Verjetno na svetu ni ničesar, kar bi ženske odvrnilo bolj, kot pa moški ki se venomer pritožuje. Ne govorimo o primeru, da sta ženska in moški že v utečenem razmerju, kjer si povesta svoje težave in frustracije. Govorimo o primerih, ko moški poskuša žensko šele zapeljati. Več se bo pritoževal, bolj bo izgubljal zaupanje in spoštovanje v njenih očeh. Predstavljajte si primer moškega, ki pride k vam na obisk in sleče svoj drag plašč. Ko ga začne ob koncu obiska oblačiti nazaj pa opazi, da je plašč poln mačjih dlak. Si predstavljate moškega, ki bo začel govoriti, kako drag plašč je bil, kako sovraži mačke, kako so mački prenašalci bolezni? No, tudi jaz ne. Ta moški bo za žensko zagotovo padel krepko po lestvici potencialnih partnerjev. Drug primer so moški, ki se pritožujejo glede svojega uspeha, ali še bolje, neuspeha. Kako se on trudi, ampak se je ves svet obrnil proti njemu. No, tukaj še enega zmenka zagotovo ne bo.

 1. MOŠKI, KI ŽENSKE POSTAVLJAJO NA PIEDESTAL

Internet je priskrbel ženskam nekaj zelo zanimivega. Dal je možnost zelo lačnim moškim, da žensko postavijo na piedestal že z všečkanjem vsake njene fotografije na internetu. To so poteze moških, ki imajo zelo slabo taktiko, da spravijo ženske v posteljo. Ženskam je všeč pozornost, to je dejstvo. Vsaka ženska ima rada potrditev, da je lepa, da dobro izgleda. Vendar pa to ne pomeni, da bodo te ženske nasedle moškim poskusom. Če vprašate katerokoli žensko, vam bo povedala, da jim sicer godi vsa ta pozornost, vednar pa nikoli ne bi spale s takšnim moškim.

Moški, ki ga ženska hoče za svojega, je nikoli ne bo postavljal na piedestal. Tak moški jo bo tretiral s spoštovanjem, vse njene prednosti in slabosti.

Če se za žensko pozornost na Facebooku poteguje 4999 moških, kaj bo potem drugače če boste vi 5000? Izberite raje drugo pot.